Alkotói pályázat 2016/17

Pályázati felhívás
Az Országos Cisztás Fibrózis Egyesület (OCFE)
Kreatív alkotói pályázatot ír ki.
Téma: Életképek
Pályázók köre: Egyesületi tagságtól függetlenül bárki, korra, nemre tekintet nélkül, ha önmaga cf-es vagy kapcsolatban áll az érintettekkel.
Pályázati feltételek:
1. A pályázati alkotásnak cisztás fibózissal kell kapcsolatban állnia vagy az irodalmi mű a cisztás fibrózisról szóló (mindennapi élet, kezelések, stb..)
2. A pályázó pályázata benyújtásával, hozzájárul:
– Hogy a beküldött pályaművet az OCFE szabadon felhasználhatja valamint
– Nyilvános díjazás esetén a díjazott, vagy annak törvényes képviselője hozzájárul a benyújtással ahhoz, hogy a díjkiosztón készült fényképek, hang- és videó felvételeket az egyesület a nyilvános facebook oldalán közzétegye, valamint tudomásul veszi, hogy a felvételek az OCFE tulajdonát képezik.
3. Kiskorú pályázó és/vagy kiskorú képét ábrázoló kép esetén írásbeli szülői beleegyező nyilatkozat szükséges.
Pályázati kategóriák, formai követelmények:
1. Fotó (max. Méret 300 KB JPG vagy GIF formátumban),
2. Rajz vagy festmény (max A3 méretben),
3. Készített tárgy (max 5 kg).
4. Irodalmi mű, esszé, írás (max két A4-es oldal)
Kérjük a művek hátoldalán feltüntetni a kép vagy mű címét, alkotó életkorát, alkotó nevét és azt, hogy kiről szól az alkotás. Amennyiben az alkotó CF-es beteg, azt is kérjük feltüntetni!
Benyújtási határidő: 2017. január27. 24:00
Benyújtás menete: Minden pályaműről kérünk előzetesen egy fényképet küldeni email-ben az alkotopalyazat.ocfe@gmail.com címre a megadott határidőig.
Az elkészített munkákat 2017 február 12-ig kérjük levélben vagy csomagban megküldeni:
Feczer Tiborné 1041.Budapest, Szigeti József utca 19. VI/37 szám címre.
Kiskorú esetén a beleegyező nyilatkozatot is mindkét formában kérjük!
Díjazás: A beérkezett alkotásokat korcsoportok szerint értékeljük, javasoljuk gyermek ajándék reményében a pályázó a kiskorú legyen. A díjakat is az életkornak megfelelően osztjuk ki. A díjak között szerepelnek: gyermekjátékok kezeléshez, színezők, sportfelszerelés (főként fiúknak, fiatal felnőtteknek), ifjúsági könyvek (főként lányoknak, dedikált könyvjelzőkkel), kezelést könnyítő eszközök, Pari kiegészítők és egyéb meglepetések.

top