Meseszereplőket keres egy cisztás fibrózisos anyuka

A Sophie and the garden of the Red Roses egy készülő mese. Mese a valóságról, mely minden cisztás fibrózisost és környezetét érinti, de néha nehezen érthető.
Kamara Istvánné a megálmodója a készülő műnek. Idézzük saját szavait, mellyel sorstársait keresi, hogy karakterekké formálódjanak és segítsék mindenkinek érthetőbbé tenni a betegséget.

22052398_10209754386832856_1737182246_n

“Segítséget szeretnék kérni.
CFes vagyok, és van egy másfél éves kislányom. Szeretnék egy könyvet írni neki, ami a betegségemről szól, és azokról a dolgokról, ami a mi életünkben máshogy van a betegség miatt. A szereplőket mind CF-esekről, vagy az ő családtagjaikról mintáznám. Ehhez keresnék CF-eseket, akik segítenének megálmodni a könyvet.

Ha Cf-es vagy / egy családtagod CF-es, és szeretnél szerepelni a könyvben, töltsd ki az alábbi kérdőívet kérlek, ami arról szól, hogy milyen karakter szeretnél lenni a mesében, illetve hogy mik a tapasztalataid a betegségeddel.
A kérdőív : https://goo.gl/forms/5m13HKnn6VvJoRc22

A CF-el való együttélésnek velejárója sajnos, hogy gyakrabban találkozunk a halállal, és ismerősök, barátok elvesztésével. Így azok a családtagok is nyugodtan kitölthetik a kérdőívet, akiknek a CF-es rokonuk már elhunyt.

Ha érdekel a könyv, de nem szeretnél szerepelni benne, akkor itt tudtok követni, illetve kapcsolatba lépni velem.
FB oldal: https://www.facebook.com/Sophie-and-the-Garden-of-Red-Roses-907247406098635/
Instagram: https://www.instagram.com/sophie_and_the_garden/
E-mail: sophieandthegarden@gmail.com

Köszönöm a figyelmeteket. 
Kamara Istvánné, Mesi”

Tags

top