Felhívás szülői találkozóra

Kedves Szülők, kedves Érintettek!
Az Országos Cisztás Fibrózis Egyesület céljai között az is szerepel, hogy a lehetőségekhez mérten minél több információval lássuk el Önöket. A sajnálatos módon egyelőre szüneteltetni kényszerült Csillebérci Találkozó helyett szívesen látnánk az érdeklődőket, kisebb létszámban az OCFE központjában egy személyes Szakmai Találkozóra. Téma: „A cf – és minden amiről tudni ajánlatos”. Elgondolásunk szerint nem csak előadás hangzana el, hanem „kérdés-felelet” formában is tervezzük az együttlétet. Különösen ajánljuk a részvételt azoknak a szülőknek, akiknek újonnan diagnosztizált kicsinyük van és még sok megválaszolatlan kérdés terheli őket. De természetesen szívesen látjuk a „régieket” is, akik személyes tapasztal átadással tudják kiegészíteni mondandónkat.
Egyszerre 10-15 főt látnánk szívesen – ha ez alatt lenne csak jelentkező, akkor nem kérjük fel orvosainkat az összejövetelre – ha nagyobb lenne a létszám, akkor viszont több alkalomra szerveznénk meg.
Az első tervezett időpont: 2018 március 3 (szombat) d.u. 3 órától 6 óráig.
Kérjük a jelentkezők az alábbi e-mail címre írják meg részvételi szándékukat akár már konkrét kérdés feltevéssel, hogy azt beiktathassuk a témákba.
Email cím: info@ocfe.hu
Helyszín: Budapest. V. ker. Károly krt. 12. I emelet. (csengő a kapu mellett)

Tags

top