Mi egy jellemző szó a modern műfű leírásának? SOKOLDALÚ. A korszerű műfüvet úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki és működjön, mint az igazi. De a hamis fűvel olyan sok mindent lehet tenni, amelyek túlmutatnak az értelemszerű használaton. Csak egy kis fantázia kell hozzá.

Bárhova „ültethet” műfüvet, ahol természetes módon növekvő pázsitot ültetne, és ugyanazon módon használhatja. Kert. Zöld szőnyegek elhelyezése. Sportpályák. Játszóterek. Kereskedelmi és nyilvános helyszínek, valamint lakóudvarok. Ezek mind a műfű felhasználási területei – ahol a termék azért vált népszerűvé, mert valóban jobb, mint a természetes fű.

De, akárcsak a Starship Enterprise, a mesterséges pázsit is kerülhet oda, ahova még nem került élő fű. Ez nagyszerű hír minden kreatív ember számára.

Bármilyen hagyományos padlóburkolatot kicserélhet vele a házban, különösen azokban a szobákban, amelyek remek szórakozást nyújtanak – a gyerekhálószoba, a napozószoba vagy az árnyékolt veranda, a fiúk számára kialakított barlang vagy az alagsori játszószoba. Könnyen telepíthető és tisztítható.

Továbbá rugalmas és könnyű vele dolgozni. Használni lehet kárpitok vagy más szövetek cseréjére, amelyekkel gyakorlatilag bármit lefedhet. Használhatja beltéren vagy kint, bármilyen lekerekített vagy szögletes felületen. Falak és mennyezet, vigyázat!

A műfű könnyedén vágható különböző formákba. Szeretné teljesen szőnyeggel borítani a napozószobát vagy a gyermek hálószobáját? Vágjon ki egy darabnyi szőnyeget. Legyen egy csillag, vagy akár egy dinoszaurusz.

A többi textíliához hasonlóan a szintetikus gyep is rengeteg színben kapható. A természetes fűnek csak egy színe van, a zöld (bár a különböző fűfajták némileg eltérő zöld árnyalatokat mutatnak). A műfűvet viszont szinte bármilyen színben be lehet szerezni (és igen, a zöld különböző árnyalataiban is kapható). Ez azt jelenti, hogy bármilyen dekorációhoz igazíthatja, beleértve azt a lila árnyalatot is, amelyet a lánya annyira szeret. Vagy lehet Barbie kedvenc rózsaszíne is. Vagy kedvenc sportcsapatának hivatalos színei.

Kategória: Otthon