Egy ideális étkezőasztal minden ember alapvető igénye, független attól, mekkora lakásban él, mert e köré gyűlik a család a legtöbb otthoni közös pillanatban. Ide kötődik valamennyi fontos otthoni eszmecsere, játék, és minden hasonló.

Mivel nem volt előtte megfelelő alternatíva, arra jutottunk, hogy egy komolyabb étkezőasztal után nézünk, hiszen mégis csak dob valamit az otthoni hangulaton. Az itteni választék közül bőségesen tudtunk válogatni, a lehető legtöbb igény alapján vannak itt különböző asztalok. Vásárlás előtt felmértük az asztal méreteit, valamint a dizájnra is ügyeltünk, hogy az új asztal lehetőleg illeszkedjen ahhoz. Egy fontos előnyként értékeltük azt is, hogy itt tetszés szerint is ki tudtuk választani a székek típusát, amelyeket az étkezőasztalunk köré szándékoztunk tenni, mert mindegyik típussal kombinálhatjuk őket.

Bőven találtunk a mi lakásunkba is megfelelőt tekintve, hogy majdnem 70 féle típusból tudtunk válogatni. A forma mellett a létszámra is ügyeltek, nemcsak egyféle méretű asztal van, hanem lehet 4, 6, és 8 fő számára is kapni étkezőasztalt. Mindez mellett, ami szintén mellette szól, hogy a többi asztal között megtaláltuk a régi befutó Berta márka által gyártott darabokat is, amelyeket nem mindegyik bolt értékesít. Mióta használjuk, az új étkezőasztal remekül funkcionál, szerintem értékét tekintve, egy jutányos beruházásban volt részünk, azóta a családi hangulat jelentősen felívelt. A cégnél egyébként nemcsak asztalt, hanem komplett garnitúrát, és székeket is találunk.

Kategória: Étkező