A műfű gyerekek mellett is az egyik legjobb megoldás! A gyerekek szeretnek a talajon is hemperegni a játék hevében, sokszor eleshetnek, ilyenkor pedig a ruha koszolódik. Náluk nem igazán az a prioritás az udvari játékidő során, hogy: „Jajj, csak nehogy koszos legyen a ruhám!”

Ezért érdemes megfontolni, milyen gyep borítja az udvart. A valódi gyep varázsát talán leginkább az illata adja, azonban számos területen egy komplikáltabb választást jelent. A műfű ezzel szemben gyorsan telepíthető, az elején kell csak nagyobb munkát fektetni belé, a végeredmény pedig minimum 10 évre szól! Ha például kert játszóterünk is van, nem kell attól félni, hogy a műfű egy idő után kikopik a hinta vagy az egyéb játék eszközök alatt.

A műfűnek köszönhetően ugyanolyan szép marad az eszközök alatt is a gyep, mint újkorában. Továbbá a műfüvek nem ártalmasak az egészségre sem, megbízhatóak, és minimális gondozást igényelnek csak, szükség esetén. Nem kell a gyerekeket folyton átöltöztetni a műfüvön töltött játékidő után, nem kell a fűnyomokat és a sarat folttisztítóval kiszedni folyamatosan a ruháikból.

Ezzel pedig rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg magunknak, amihez hozzáadódik az az idő, amit szintén megtakarítunk a gondozásmentesség miatt. Családoknak ezért kiemelten jó és energiatakarékos, időt nyerő választás! Gyermekek mellett is csodaszép maradhat a kert, és mindenki élvezheti az udvaron töltött időt és látványt egyaránt. Minőségi kert kialakításáért nézzen körül a mufuplacc.hu oldalán!

Kategória: Otthon