A következő sorokat teljesen személyes véleménynyilvánításnak szánom, ugyanis arról szeretnék beszámolni a bejegyzésben, hogy nekem melyik babakocsi vált be eddig a legjobban.

Le kell szögeznem, hogy az előző, lecserélt babakocsink márkáját nem fogom leírni. Ennek pedig az a legfőbb oka, hogy nem kívánom „lehúzni” azt, ami másnak akár a tökéleteset is jelentheti. Azt elárulom róla, hogy népszerű, közép árkategóriás márkáról van szó, amiről amúgy az anyukáktól sok jót lehet hallani a játszótereken vagy épp olvasni az internetes fórumokon.

Nekem le kellett cserélnem, aminek szubjektív és objektív oka is volt. Az egyik maga a minőség: nagy csalódást okozott az, amikor pár hónap használat után a babakocsi egyik műanyag tartóváza láthatóan gyengülni kezdett, szinte deformálódott. Az pedig tovább rontott a helyzeten, hogy nagyjából három hét után a kerekek zörögni kezdtek, és ezen nem lehetett javítani.

Ekkor döntöttem úgy, hogy meg kell vennünk a korábban már kiszemelt „álom babakocsit”, amit nálam a Mountain Buggy Swift jelentett. Azt kell mondanom, hogy tényleg tökéletes választásnak bizonyult. Ez a „járgány” hihetetlenül könnyű (mindössze 9 kg, szemben akár az előző 13 kg-os kocsival).

Gyerekjáték irányítani, kellően keskeny ahhoz, hogy a bolt sorai között és a tömegközlekedési eszközökön kényelmesen elférjek vele. Nem mellesleg pedig összecsukva is igen apró, ami sokat jelent, ha az autó csomagtartójában mást is szeretnénk szállítani. A modern design pedig már csak hab a tortán, bárhol jó megjelenni vele – legyen szó urbánus vagy természetközeli helyről. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a kocsira!

Egy szó, mint száz: számomra bebizonyosodott, hogy a tökéletes babakocsi bizony létezik.

Kategória: Család