közterületi játszótér

Egy közterületi játszótér tervezésének a főbb szempontjai

A közterületi játszóterek fontos szerepet játszanak a közösségi életben, különösen a városi területeken, ahol a gyerekeknek kevés lehetőségük van arra, hogy biztonságos környezetben játszanak és találkozzanak más gyerekekkel. A játszóterek nemcsak szórakoztató és örömteli helyek a gyerekek számára, hanem fontos szerepet játszanak a fizikai és érzelmi fejlődésükben is. (tovább…)

Szerző: admin | Közzétéve: telt el a közzététel óta
munkaerő-közvetítés ülőgarnitúra

Munkaerő-közvetítés: miért kérj vagy fogadj el segítséget?

A munkaerő-közvetítés kiszervezett munkaerő keresést, toborzást jelent: az állást ajánló és az állást kereső között harmadik félként segítik, hogy a kereslet-kínálat találkozzon. Miért érdemes ezt a szolgáltatást kérni vállalatként, illetve miért éri meg munkavállalóként felvenni a kapcsolatot egy munkaerő-közvetítéssel foglalkozó céggel? (tovább…)

Szerző: admin | Közzétéve: telt el a közzététel óta
napvitorla köztéren

Napvitorla parkokba, közterekre

A parkok, a közterületi játszóterek közösségi terek is egyben. Sokaknak lett a napi vagy akár a heti rutin része, hogy munka, óvoda, iskola után ezeken a helyeken töltik a szabadidejüket. Itt tudnak találkozni szomszédok, családok is egymással, ismeretségeket kötni, a gyerekek pedig közben le vannak kötve a szabad ég alatt. (tovább…)

Szerző: admin | Közzétéve: telt el a közzététel óta
műfű udvaron

Gyerekbarát választás a műfű

A műfű gyerekek mellett is az egyik legjobb megoldás! A gyerekek szeretnek a talajon is hemperegni a játék hevében, sokszor eleshetnek, ilyenkor pedig a ruha koszolódik. Náluk nem igazán az a prioritás az udvari játékidő során, hogy: „Jajj, csak nehogy koszos legyen a ruhám!” (tovább…)

Szerző: admin | Közzétéve: telt el a közzététel óta